Cessió de dades

Als efectes del que disposa la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, t’informem que les dades personals incloses en aquest document, les que s’incloguin en la documentació necessària per tramitar la teva inscripció i totes aquelles que s’obtinguin durant la teva formació en aquesta Escola, seran incloses en un fitxer titularitat de la Fundació Escolta Josep Carol amb la finalitat de tramitar la sol·licitud d’inscripció, desenvolupar la formació, i enviar informació sobre els nostres serveis i activitats per correu electrònic i postal. Informem que les teves dades necessàries per l’emissió de la corresponent titulació i acreditacions seran comunicades a l’Administració pertinent.

La Fundació Escolta Josep Carol es compromet a tractar aquestes dades amb la màxima reserva i confidencialitat. Així mateix, el sotasignat autoritza a que les dades puguin ser conservades per gestionar adequadament ulteriors encàrrecs que pugui realitzar-nos.

Pots exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, supressió, portabilitat i limitació del tractament dirigint-te per escrit, adjuntant la fotocopia del teu DNI o document equivalent, enviant un correu electrònic a protecciodades@josepcarol.cat 

0
    0
    Cistella
    La teva cistella està buidaTornar a la botiga
    Ves al contingut