Donem el tret de sortida als Camps de Treball 2024!

Els camps de treball són un projecte educatiu que la Fundació Escolta Josep Carol duu a terme des del 2002. Durant 15 dies, es realitza una intervenció d’interès comunitari a diferents municipis de Catalunya. Entre 15 i 24 joves d’arreu del territori, es troben per a realitzar tasques relacionades amb l’arqueologia, el patrimoni, la cultura o el medi ambient.

L’objectiu principal del projecte és la transformació social de manera que és fonamental la col·laboració amb els diferents consistoris dels municipis on es realitzen els camps de treball. També, amb entitats especialitzades en la temàtica del camp, com per exemple el COMEBE (Consorci Memorial de la Batalla de l’Ebre), experts en la intervenció arqueològica de la Batalla de l’Ebre durant la Guerra Civil Espanyola.

En el nostre cas, realitzem 9 camps de treball als municipis de Pinell de Brai, Ascó, Caseres, La Fatarella, Vinaixa, La Pobla de Cérvoles, Cunit, Vimbodí i Poblet i un camp comarcal que treballa conjuntament amb Pont de Suert, Vilaller i la Vall de Boí.

Durant el mes d’abril es realitzaran les inscripcions. Les famílies interessades en el projecte es podran inscriure als diferents camps de treball. Tota la informació serà a la nostra web.

Aquest projecte es pot dur a terme gràcies al suport del Departament de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya i de l’Ajuntament de Barcelona.

0
    0
    Cistella
    La teva cistella està buidaTornar a la botiga
    Ves al contingut