El curs 2021-22, en xifres a la nova memòria d’activitats

Havent posat fi al curs anterior (2021-2022) valorem i posem xifres a l’activitat de la Fundació Escolta Josep Carol, a través de la Memòria del curs, tenint en compte l’activitat de l’Escola Forca i la nostra xarxa d’Acampada.org a més de la tasca dels nostres serveis educatius. Un període que vam engegar amb el relleu de la direcció general de la Fundació i marcat pel retorn a la presencialitat i la normalitat en les nostres activitats educatives i serveis educatius:

 • El Casal Quico Sabaté
 • Els Tallers d’Estudi Assistit que oferim a L’Hospitalet de Llobregat
 • El programa Baobab, per promoure l’autogestió i associacionisme
 • L’equipament de l’Espai 3 Ulls a Trinitat Nova
 • Els camps de treball durant els mesos d’estiu
 • El Casal d’estiu de l’escola Sant Felip Neri.

En destaquem algunes fites

Amb aquesta publicació posem xifres i valorem cadascun dels àmbits que composen la Fundació Escolta Josep Carol i, amb ella, concloem un any en què hem assolit diverses fites destacables:

La incorporació del treball preventiu dels abusos sexuals infantils (ASI) de forma transversal a tots els serveis i projectes de la Fundació i finalment.

El procés de construcció del nou Pla Estratègic de la Fundació, engegat el mes de maig en el marc d’un programa formatiu de Barcelona Activa i que culminarà el proper curs amb un full de ruta pels propers anys.

La nova pàgina web de la Fundació, amb un disseny actual, noves funcionalitats que ens permeten treballar de manera més àgil i arribar a més persones joves.

Consulta la Memòria d’activitats del curs 2021-2022:

0
  0
  Cistella
  La teva cistella està buidaTornar a la botiga
  Skip to content