En marxa el nou curs del Casal Quico Sabaté, que compleix 20 anys

El Casal Quico Sabaté de l’Hospitalet de Llobregat, un dels nostres principals projectes educatius, ja està en marxa i preparat per encarar aquest nou curs 2022-23, en què es compleixen 20 anys de la seva creació.

Iniciem un nou curs al Casal d’Infants i Joves Quico Sabaté, un servei educatiu de desenvolupament personal per als infants i joves, on s’organitzen activitats dirigides per l’equip educatiu i on es reforça l’educació i el suport escolar a través del joc lliure. Com és habitual, tindrà lloc cada tarda de dilluns a divendres de 16.30 a 19 hores al al carrer Rosell número 2 del barri de Santa Eulàlia de l’Hospitalet.

El Quico Sabaté busca donar suport en la conciliació laboral i familiar i en la prevenir situacions de risc i/o vulnerabilitat. En definitiva, des de fa 20 anys, busquem omplir una necessitat social i educativa que neix de fruit de l’actual realitat social, laboral i familiar.

Quan va néixer el Casal?

El projecte del Casal d’Infants i Joves (CIJ) Quico Sabaté, es va iniciar el novembre de 2002, quan l’Agrupament Escolta Quico Sabaté (antic AE. Abat Escarré) va detectar una falta de serveis al barri de Santa Eulàlia, que oferissin als infants la possibilitat de poder-se retrobar amb els seus companys/es i compartir d’una manera lúdico-educativa la seva estona d’esbarjo després de la sortida d’escola.

Des d’aleshores, i ara a càrrec de la Fundació Escolta Josep Carol, aquest espai segueix en marxa i on hi assisteixen una quarantena d’infants i joves d’entre 3 i 17 anys diàriament.

Algunes de les darreres dades, del curs 2020-21:

0
    0
    Cistella
    La teva cistella està buidaTornar a la botiga
    Skip to content