Fem 25 anys! Celebra-ho amb nosaltres 

Fa tot just 25 anys que va néixer la Fundació Escolta Josep Carol, amb la intenció de donar suport a la tasca educativa d’Escoltes Catalans, posant en marxa projectes, serveis i recursos educatius amb l’objectiu d’ampliar la presència de l’escoltisme a Catalunya.

Des d’aleshores, s’ha consolidat com a instrument educatiu clau per al progrés social gràcies a la feina d’un bon gruix de treballadores, membres associades i persones voluntàries que han fet possible aquesta tasca al llarg d’aquests 25 anys.

Avui engeguem la celebració de l’any del 25è aniversari, que culminarà al mes de desembre. Durant aquests mesos us farem propostes de tota mena! Per començar, obrim la nostra bústia virtual que et permetrà dir-ne la teva! Explica’ns quina ha estat la teva vinculació amb la Fundació, el teu pas per aquesta casa o anècdotes que en recordis. Ajuda’ns a reconstruir-ne la seva trajectòria! 

Ben aviat anunciarem la programació especial preparada per aquest aniversari, però mentres… estigues al cas de les novetats a través dels nostres butlletins electrònics, web i xarxes socials! 

0
    0
    Cistella
    La teva cistella està buidaTornar a la botiga
    Skip to content