Ens formem sobre drets dels infants i adolescents en l’educació en el lleure

L’equip de treballadores de la Fundació, membres del claustre de l’Escola Forca i caps d’agrupaments d’Escoltes Catalans ens formem per garantir els drets dels infants i adolescents en la intervenció educativa.

Des de la Fundació, apostem per una formació contínua, així com l’actualització constant dels nostres coneixements per tal de generar espais amb més contingut d’interès i així poder donar resposta a les necessitats actuals d’infants i joves, així com formador/es, en l’àmbit educatiu.

En aquesta línia, aquest divendres, 3 de maig, hem assistit a la segona sessió presencial de la Formació “Eines metodològiques per la garantia dels drets dels infants i adolescents en els projectes de lleure“, que s’ha dut a terme a la Seu d’Escoltes Catalans i de la Fundació.

El curs, adreçat a treballadores, membres del claustre de l’Escola Forca i persones interessades en treballar a la Fundació, té per objectiu garantir una intervenció educativa feminista i no violenta, així com incorporar la participació infantil i juvenil, contribuir a la creació de contextos de protecció i promoure una resposta adequada davant de qualsevol forma de violència.

Aquesta darrera sessió, que ha anat a càrrec de Mariona Bota, delegada de protecció de la infància i adolescència de la Fundació, s’ha centrat en conèixer i aprofundir en les eines pràctiques per construir entorns educatius de protecció a la infància. A més a més, les persones inscrites al curs també disposen de 30 hores de formació online, que cadascuna pot anar fent al seu ritme fins al 31 de maig.

Gràcies al finançament del Consorci per la Formació Contínua, l’entitat ofereix aquesta formació gratuïta i de qualitat.

0
    0
    Cistella
    La teva cistella està buidaTornar a la botiga
    Skip to content