Promoció del bon tracte

FORMACIÓ ADREÇADA LA COMUNITAT EDUCATIVA

Les violències sexuals són una realitat que afecta infants i joves, i volem formar la comunitat educativa en la prevenció, detecció i gestió d’aquestes situacions, contribuint a erradicar aquesta forma de maltractament. Des de la perspectiva de gènere es treballen aspectes clau per adquirir una mirada transformadora de l’acció educativa i fer dels espais educatius llocs segurs i lliures de violències.

Oferim diferents formats de formacions amb eines teòriques i pràctiques per a la comprensió d’aquest fenomen, la capacitació per a la seva detecció i, la creació d’entorns segurs i respectuosos pels infants i adolescents.

ASSESSORAMENT PER ENTITATS

Les violències sexuals produeixen incomoditat i malestar a les persones de la comunicat educativa. A més, els acompanyaments en aquestes situacions són especialment complexes ja que tot i tenir els protocols que indiquen el procés a seguir, cada cas té unes particularitats que operen de manera diversa. I sobretot, les intervencions han de ser curoses, especialitzades i tenint en compte la idiosincràsia de l’entitat.

La Fundació Escolta Josep Carol posa a l’abast un servei per acompanyar les entitats de lleure a incorporar la mirada preventiva en el seu funcionament, adaptar protocols i definir actuacions en matèria de detecció i gestió de les violències sexuals a la infància i l’adolescència.  

0
    0
    Cistella
    La teva cistella està buidaTornar a la botiga
    Skip to content