Projectes anteriors

Els serveis educatius de la Fundació compten amb més de vint anys d’experiència gestionant projectes de tota mena: casals diaris infantils, casals de joves, camps de treball, estades solidàries, casals de vacances, campaments, colònies, activitats extraescolars, crèdits de síntesi, i moltes altres activitats singulars, tant en l’àmbit de l’educació no formal com de l’ensenyament reglat.

Alguns dels nostres projectes anteriors són:

Baobab (2020-2021)

El Baobab és un programa de lleure educatiu, impulsat per l’Ajuntament de Barcelona a través de l’Institut Municipal d’Educació (IMEB) amb la finalitat d’impulsar noves propostes de lleure associatiu als barris, enfortir i acompanyar les entitats de lleure existents i visibilitzar el lleure associatiu. 

Espai Química (2020-2021)

Un espai que propicia la descoberta de l’entorn, obrint les seves portes a joves amb necessitats clares que busquen un lloc on relacionar-se entre si com a iguals, on sentir-se reconeguts i acollits. Ha estat treballant per la consolidació d’un grup de joves estables que lideri qüestions de l’espai a les que tan sols ells poden respondre.

Casal d’estiu Emozona’t (estiu 2021)

Projecte realitzat a la Zona Nord de Nou Barris conjuntament amb Pla de Barris de l’Ajuntament de Barcelona. Un espai educatiu que permet a infants i famílies que normalment no disposen d’accés a aquest tipus d’activitats, un espai d’oci i relació comunitària nou.

Patis Oberts (estiu 2021)

Als Barris de Turó de la Peira, Can Peguera i Prosperitat, hem creat un espai de lideratge i participació de l’espai, un lloc on poder xerrar de temes que els interessen, compartir idees, opinions, sobre com es troben emocionalment i organitzar activitats internes i externes. Forma part del Pla de Barris de la ciutat.