Estrenem nova pàgina web

La Fundació Escolta Josep Carol (FEJC)  estrena nova web, un espai pensat per joves propers al món de lleure, caps d’agrupaments, ens amb qui ens relacionem: ajuntaments, antics membres d’Escoltes Catalans o de la fundació i famílies que gaudeixen dels nostres serveis. 

Què hi trobarem? 

La nova web ens explica de pe a pa quin és el projecte de la FEJC, els nostres valors, línies de treball, la nostra visió i missió, quina relació tenim amb Escoltes Catalans, els membres que conformen el nostre patronat i equip tècnic i les entitats i associacions amb qui teixim xarxa. 

També hi trobareu els nostres balanços econòmics i la memòria del curs 2020-21, que detalla l’activitat de la Fundació i els seus projectes durant el curs anterior. 

La nova web us oferirà una bona quantitat de recursos educatius, una de les línies des de les quals treballem des de la fundació, com ara La Finestra del cau, les diverses edicions de Reflexions en veu alta o Tambali. 

Des de la nova web podreu conèixer i inscriure’s als diversos cursos d’Escola Forca així com fer la reserva de terrenys d’acampada que formen la nostra xarxa. 

No us oblideu de fer una ullada als nostres serveis educatius, com ho són el Casal Quico Sabaté, Can Taulé, el projecte d’Estiu Jove, els Tallers d’Estudi Assistit (TEAs), Baobab i els nostres projectes anteriors. 

0
    0
    Cistella
    La teva cistella està buidaTornar a la botiga
    Skip to content