Coneixes els nostres recursos educatius?

Una de les línies de treball principal de la Fundació Escolta Josep Carol és la creació de recursos pedagògics per tal de donar suport a la tasca dels diferents agents educatius.

La ‘Finestra del Cau’ és un espai obert amb diversos recursos: articles, dinàmiques i propostes de senderisme que Equip Muntanya recopila arreu del territori català. Hi trobareu contingut relacionat amb el consum crític, els nostres drets, la banca ètica, els espais no-mixtes, les identitats o recursos LGTBIQ+. 

D’altra banda, ‘Reflexions en veu alta’ és la col·lecció enfocada a generar pensament i debat a l’entorn de temes d’interès per a l’escoltisme, la comunitat educativa i el conjunt de la societat, a partir d’un assaig o ponència d’un/a autor/a especialitzat en la matèria. La voluntat de provocar reflexió fan que cada exemplar d’aquesta col·lecció s’editi conjuntament en català i anglès. Actualment compta amb sis volums que tracten qüestions com ara la laïcitat, la coeducació, la participació o el lideratge.

La col·lecció ‘Tambali’ destinada al professorat, als i les caps escoltes i als monitors/es. Fins al moment, ‘Tambali’ consta de sis volums, cadascun d’ell dedicats a un temàtica concreta al voltant de la qual es proposen recursos i dinàmiques amb una proposta metodològica per treballar les diferents etapes educatives. S’edita conjuntament amb Escoltes Catalans i l’Editorial Graó. A més, cada volum té vinculada una maleta pedagògica, que inclou tots els materials necessaris per desenvolupar les activitats proposades als llibres.

0
    0
    Cistella
    La teva cistella està buidaTornar a la botiga
    Skip to content