#EscolaForca | Formem-nos en educació sexo-afectiva

Des d’Escola Forca, la nostra escola de formació en el lleure, apostem per la formació l’actualització constant dels nostres continguts i la formació contínua del nostre claustre, per generar espais amb més contingut d’interès i així poder donar resposta a les necessitats actuals dels nostres joves i en l’àmbit educatiu.

En aquesta línia, aquesta setmana hem realitzat una nova “Claustrobada“, la trobada de docents de l’escola formativa, en què vam posar el focus en la diversitat i l’educació sexo-afectiva ne les nostres formacions de lleure.

Ampliem el mòdul de diversitat

En consonància amb la tasca que estem realitzant de conscienciació i abordatge de les violències sexuals a l’adolescència i infància, hem actualitzat el nostre mòdul dedicat a la diversitat, amb nous continguts dedicats a analitzar les actuals estructures socials i el sistema sexe-gènere. També hem fet formació orientada a preparar-los per a acompanyar a la sexualitat d’infants i joves.

Així doncs, els continguts relacionats amb la diversitat, a Escola Forca, enfocats a analitzar els tipus de diversitats i els models socials (l’exclusió, segregació, integració i inclusió), també seran complementats amb formació sobre les desigualtats de classe, gènere, raça i ètnia i una conceptualització i anàlisi de les etapes psicoevolutives de la sexualitat. Així mateix, hem volgut dotar els nostres docents d’eines per acompanyar la infància i l’adolescència en l’educació sexo-afectiva.

0
    0
    Cistella
    La teva cistella està buidaTornar a la botiga
    Ves al contingut