Forma’t en detecció i abordatge de l’Abús Sexual Infantil (ASI)

La Fundació durà a terme, a través del Centre de Recursos per a les Associacions Juvenils de Barcelona (CRAJ), una formació gratuïta de detecció i abordatge en el lleure educatiu el 17 d’abril a la tarda, al Casal de Joves Girapells de Barcelona.

Els Abusos Sexuals Infantils (ASI) són una realitat oculta que afecta a infants i joves, fins al punt que 1 de cada 5 infants i adolescents pateixen un cas d’ASI, normalment, en el seu entorn de confiança.

Escoltes Catalans, juntament amb la Fundació Escolta Josep Carol hem liderat un treball pioner per erradicar aquesta forma de maltractament i fer que els nostres espais educatius i agrupaments siguin segurs i còmodes per als infants i joves. Una tasca que comporta, necessàriament, que els equips educatius estiguin formats per prevenir, detectar i abordar aquests casos.

Dades sobre la formació:

Davant d’aquesta necessitat, a través del Centre de Recursos per a les Associacions Juvenils de Barcelona (CRAJ) oferim una formació especialitzada el dilluns 17 d’abril (de 18.h a 20.30h), gratuït i amb places limitades al Casal de Joves Girapells de Barcelona.

Una formació a càrrec de Mariona Bota, tècnica de prevenció de la Fundació Escolta Josep Carol, educadora social, i treballa amb l’objectiu d’incorporar la mirada preventiva de forma transversal en diferents projectes i serveis educatius de la Fundació. Alhora, també s’encarrega de fer l’acompanyament en la gestió de situacions d’ASI a les caps d’Escoltes Catalans.

Les inscripcions:

Et podràs inscriure a través del Centre de Recursos per a les Associacions Juvenils de Barcelona (CRAJ), a partir del 29 de març.