Celebrem 25 anys

Fem 25 anys i els volem celebrar amb tu.

L’any 1998 naixia la Fundació Escolta Josep Carol (FEJC) amb l’objectiu d’ampliar la presència de l’escoltisme a Catalunya. Una àmplia trajectòria que abasta formació en l’educació en el lleure, creació de recursos educatius i una àmplia xarxa de terrenys d’acampada, a més de la posada en marxa de múltiples i diversos projectes socioeducatius.

Durant aquests 25 anys un bon gruix de professionals, voluntaris i adeptes al projecte han fet possible aquesta tasca educativa encarada a la transformació social, que tenen molt a explicar sobre les experiències viscudes.

És per això que hem posat en marxa una bústia virtual oberta: Compartiu amb nosaltres quin ha estat el vostre pas per la fundació, anècdotes experiències i tota mena de fotografies! Així ens ajudaràs a reconstruir la trajectòria de la Fundació Escolta Josep Carol. O bé podeu participar al nostre vídeo de 25 testimonis.

I, d’on venim?

La Bústia Virtual

  Nom i cognoms

  I si teniu més anècdotes a explicar, també podeu participar al vídeo recopilatori de 25 testimonis

  Notícies relacionades

  Fem 25 anys! Celebra-ho amb nosaltres 

  Fa tot just 25 anys que va néixer la Fundació Escolta Josep Carol, amb la intenció de donar suport a la tasca educativa d’Escoltes Catalans.

  Participa a la bústia virtual

  Volem celebrar el nostre aniversari amb tu: revivint les teves anècdotes, experiències, fites aconseguides al llarg d’aquests anys

  0
   0
   Cistella
   La teva cistella està buidaTornar a la botiga
   Skip to content