El Casal Quico Sabaté amplia un nou espai familiar: “Les Sabatetes”

Tret de sortida de “Les Sabatetes”, un nou espai familiar dedicat a infants de 0 a 3 anys al Casal d’Infants i Joves Quico Sabaté, una nova franja d’edat que s’estrena dins de l’espai, acompanyada de les seves famílies amb la intenció de donar suport en el desenvolupament integral dels infants i proporcionar eines i recursos a les seves famílies i crear un espai on aquestes puguin compartir dubtes i inquietuds. L’Espai familiar obrirà de dilluns a dijous de 10h a 12h i tindrà un preu de 10€ mensuals.

Les inscripcions ja estan obertes i seran presencials de dilluns a dijous de 11h a 13 hores.

Fins ara, el Casal, situat al carrer Rosell 2 de l’Hospitalet de Llobregat, al barri de Santa Eulàlia, atenia a infants i joves de a partir de 4 anys, i les seves famílies de les cinc escoles públiques del barri. Es reuneixen cada setmana, de dilluns a divendres de 16.30h a 19.00h oferint activitats de lleure seguint els valors i la metodologia de la pedagogia de l’acció, d’Escoltes Catalans.

Diversos objectius per aquest nou espai

Ara, amb aquest nou espai, el Casal pretén fer front a les dificultats de les famílies l’hora de conciliar vida laboral i familiar i l’augment de la precarietat laboral arran de la pandèmia, que ha incrementat aquesta problemàtica.

Així mateix, té la finalitat pal·liar la manca d’espais i serveis educatius que donin suport a l’aprenentatge i l’ús de la llengua catalana, la falta de xarxa familiar i de referents educatius.

El Casal Quico fa 20 anys

El Casal Quico Sabaté és un dels nostres principals projectes educatius, que en aquest nou curs 2022-23, que va començar el mes de setembre, compleix 20 anys de la seva creació.

0
    0
    Cistella
    La teva cistella està buidaTornar a la botiga
    Ves al contingut