Recuperació de l’emplaçament G-24 Puntes de Millet

Descripció del camp de treball

Caseres té un valor patrimonial que podem situar en el període de la Guerra Civil Espanyola, ja que hi trobem el Fort de Milet, complex que es va construir durant la guerra per protegir la terra. Actualment, però, la comarca no té la capacitat d’explicar la importància de la Línia Fortificada del Cinca a la Terra Alta, per manca d’actuacions de recuperació i rehabilitació.

Per tal de posar en valor el patrimoni, el camp proposa una recuperació arqueològica de l’espai, prevista a llarg termini, i que sigui un model per la recuperació d’altres nuclis del Sector de Gandesa. En aquest projecte, doncs, es busca la recuperació integral i la museïtzació d’un dels espais bèl·lics i emblemàtics que va viure el territori.

Els objectius que persegueix aquesta actuació són ampliar la seguretat de l’espai, recuperar la memòria democràtica dels republicans que van participar en la construcció del Fort i fer accessible l’espai per acollir grans grups. Tot això amb tasques d’excavacions, neteges i documentacions de les trinxeres.

Dates: 14.07.2024 - 28.07.2024

Tancament inscripcions: 30.04.2024

Preu del curs: 199.00 €

Nombre màxim d'assistents: 24

Lloc: Caseres
Plaça Espanya, 4, Caseres

Descarrega la fitxa
0
    0
    Cistella
    La teva cistella està buidaTornar a la botiga
    Skip to content