Recuperem els tresors amagats del pati de l’antiga escola

Descripció del camp de treball

AQUEST CAMP HA ARRIBAT AL MÀXIM D'INSCRIPCIONS, I PER TANT, HI HAURÀ SORTEIG PER ADJUDICAR LES 24 PLACES.
US RECOMANEM INSCRIURE-US EN ALGUN DELS ALTRES CAMPS DE LA FUNDACIÓ.

A Vimbodí i Poblet es troba l’antic convent de monges del municipi, un edifici de grans dimensions construït l’any 1902, que va servir durant generacions com a escola, primer per a noies i més endavant com a centre mix sota l’administració de les Germanes Carmelites Missioneres Teresianes.

A dia d’avui, l’antiga escola és inaccessible a causa de la proliferació ràpida i constant de vegetació, l’acumulació de deixalles i mobiliari antic i manca de manteniment de l’espai. Pel gran valor arquitectònic, històric i cultural, l’Ajuntament preveu convertir-lo en un espai cultural per tots els veïns i veïnes del municipi. A l’interior també es vol crear un lloc dedicat a la memòria històrica.

Aquest camp, doncs, està enfocat a recuperar el pati del Convent, un espai molt gran i deixat que té elements amb valor patrimonial, com el mapa dels rius i muntanyes de la península esculpit en roca. Les tasques que permetran la recuperació engloben la neteja d’arbustos, herbes i arbres, neteja i recuperació del mapa esculpit i posar en funcionament la font del mapa.

Dates: 30.06.2024 - 14.07.2024

Tancament inscripcions: 30.04.2024

Preu del curs: 199.00 €

Nombre màxim d'assistents: 24

Lloc: Vimbodí i Poblet
Plaça Major, 1, Vimbodí i Poblet

Descarrega la fitxa
0
    0
    Cistella
    La teva cistella està buidaTornar a la botiga
    Skip to content