Qui fa possible el Casal Quico Sabaté?

La Fundació comptem amb el suport financer de l’Ajuntament de l’Hospitalet, la Fundació La Caixa i la Generalitat de Catalunya per tirar endavant el projecte educatiu del Casal d’infants i joves Quico Sabaté.

El Casal Quico Sabaté és un dels projectes principals de la fundació, que tot just fa 20 anys que està en marxa al barri de Santa Eulàlia, a L’Hospitalet de Llobregat, aplegant diàriament a una quarantena d’infants i joves d’entre 3 i 17 anys. Un projecte que no seria possible sense el suport financer de l’Ajuntament de l’Hospitalet, la Generalitat de Catalunya i el programa de la Caixa proinfància.

Tres suports financers principals:

A escala municipal, comptem amb l’aportació de l’àrea d’equitat, drets socials i recursos humans, així com l’àrea de planificació estratègica i economia i joventut i esports de l’Ajuntament de l’Hospitalet.

També gaudim del suport econòmic de CaixaProinfancia, un programa de la fundació La Caixa destinada a afavorir el desenvolupament dels infants i desenvolupar el desenvolupament social de la infància, a més del recolzament econòmic de la Generalitat de Catalunya.

Això fa possible el funcionament diària del casal, on s’organitzen activitats dirigides destinades a reforçar l’educació i es dona suport escolar a través del joc lliure. Així, contribueix a la conciliació laboral i en prevenir situacions de risc i/o vulnerabilitat al barri de Santa Eulàlia, de l’Hospitalet.

Algunes de les darreres dades:

Aquí podem veure algunes xifres de participació del darrer curs al Casal Quico, recollides a la memòria anual.

0
    0
    Cistella
    La teva cistella està buidaTornar a la botiga
    Ves al contingut